Find troen på dig selv og vend smerten i dit liv til styrke og læring!

Står du midt i en skilsmisse, og ved ikke hvordan du skal håndtere de mange svære følelser?

Eller hænger du fast i fortiden og oplever, at det er svært at komme videre i dit liv efter skilsmissen?

Kender du det? 

 • Føler du dig vred, bitter, opgivende, magtesløs?

 • Har du svært ved at give slip på fortiden og den bristede drøm om kernefamilien?

 • Håber og drømmer du om, at noget igen bliver som det var før?

 • Tænker du ofte på, hvordan noget burde eller ikke burde have været?

 • Har du svært ved at håndtere de mange svære følelser?

  Hvis du kan svare ja til en af ovenstående, så er dette personlige 1:1 coachingforløb for dig.

En skilsmisse er en stor livsomvæltning for de fleste. En af udfordringerne er at sige farvel til ægteskabet, og for mange også, at lære og sige goddag til forældreskabet på en helt ny måde.

Det er dog muligt at vende smerten til styrke og genfinde troen på dig selv. Det er muligt at slutte fred med fortiden og de fastlåste tanker, og gå en lysere og bedre fremtid i møde.

Få hjælp til at komme videre

Forløbet hjælper dig til at slutte fred med fortiden, så du for alvor kan komme godt videre med dit nye liv. Du vil lære at vende smerten til styrke, og genfinde dig selv.
Ved et personligt coachingforløb får du direkte sparring på netop de følelser og situationer, som du ønsker at blive bedre til at håndtere.

Vi kigger nærmere på vaner og mønstre, og hvad der skal til for at ændre dem. Hvad er det som du personligt har brug for, for at finde mod og styrke til at sige fra, uden at få dårlig samvittighed, underskylde dig selv, eller overtænke en given situation? Eller hvordan lærer du at se fremad og ikke bagud?

Du er ikke alene

Med et 1:1 coachingforløb, er jeg med dig hele vejen, og du vil på intet tidspunkt føle dig alene eller overladt til dig selv. Det er et fælles projekt, og det er således vigtigt for mig, at du ved at vi er i en tæt og tillidsfuld relation, hvor dit mål også er min førsteprioritet.

Sammen dykker vi ned i dine behov, og tager fat om roden af problemerne. Vi taler nærmere om hvad der skal til for at ændre dem, og hvordan du kommer derhen.

Gennem tætte samtaler, bidrager jeg med relevante redskaber, som hjælper dig med at opnå bedre kontakt til dig selv, og blive klogere på egne ønsker.

Jeg benytter intuitive øvelser og coaching til at finde løsninger på, hvordan du kan opnå en indre tilstand af ro, overskud og glæde, så du kan skabe et nærværende og nydelsesfuldt liv, som matcher dine drømme.

I processen vil du lære at bryde med selvkritiske mønstre og begrænsende overbevisninger, som spænder ben for dig og som gør at du føler dig fastlåst.

Med et personligt coachingforløb får du direkte sparring på, hvordan du kan skrue ned for støjen i dit hoved, mærke hvad du har brug for og finde modet til at sige fra, og komme videre efter skilsmissen.

Gratis og uforpligtende

Hvis du synes at det lyder spændende med et personligt coachingforløb, har du mulighed for en gratis uforpligtende samtale, hvor vi afklarer om et personligt forløb er noget for dig, og finder ud af, om vi er rette match.

 

Det giver forløbet dig

 • Du vil kunne håndtere svære følelser og også hjælpe dine børn med det

 • Du vil blive i stand til at give slip på fortiden og se fremad

 • Du vil kunne mærke, hvad du har brug for og være i stand til at sige fra

 • Du vil kunne skrue ned for støjen i hovedet og blive mere nærværende

 • Du vil opleve, at du stoler på dig selv og din egen mavefornemmelse

 • Du vil blive bedre til at droppe selvkritikken og tro på dig selv

Efter forløbet vil du have sluttet fred med dig selv og fortiden, og være klar til at gå en lys fremtid i møde med håb og motivation. Du vil kende dig eget værd, kunne håndtere svære følelser, og fylde dig selv med omsorg og energi.

Jeg kender alt til at føle sig utilstrækkelig, drænet for energi, og indre dialoger der kører på højtryk!

En dag fandt jeg mig selv foran spejlet, og kunne ikke genkende personen, der kiggede tilbage på mig. Her gik det pludselig op for mig, at jeg ikke længere kunne mærke mig selv, mine behov og mine følelser.

Jeg var simpelthen kommet så langt væk fra den jeg er, fordi jeg over en længere periode, ikke havde reageret og responderet på egne behov og ønsker. Jeg havde mistet evnen til at være nærværende og modig. Her gik grænsen!

Dette var ikke det menneske jeg var, ej heller havde lyst til at være. Men hvordan skulle jeg komme tilbage til mig selv, når jeg dårligt længere vidste hvem jeg var? 

Erkendelsen og herefter løsningen, var noget der tog rigtig lang tid. Det her med at arbejde med os selv som mennesker, er nemlig ikke et her-og-nu quick fix.

Det er et intensivt stykke arbejde, der tager tid, men det er muligt at skabe livsvarig forandring, det er jeg selv et levende bevis på.

Det hjælper at have en coach i processen, som tror og hepper på en. En som kan hjælpe dig til at se alt det, du ikke selv kan se. Og som har de rette værktøjer til at bryde med selvkritiske tankemønstre og som kan få dig fra der, hvor du er idag, til der hvor du gerne vil hen.

 

Denne her metode forvandlede mit liv

 

Jeg vil gerne dele min metode med dig, fordi den har været så afgørende for mig som menneske, både i min egen trivsel, men også i relationen til mine børn og andre mennesker omkring mig. Metoden som jeg anvender, vil ikke blot hjælpe dig til at mærke dine behov, værdier og drømme, den vil også give mod og styrke til at skabe livsændrende mønstre, der giver dig energi og overskud i hverdagen.

Jeg selv opdagede denne metode, i forbindelse med at mit ægteskab gik i opløsning. Efter skilsmissen, var jeg fanget i en negativ tankespiral, og havde følelsen af at gå rundt i min egen lille verden og ikke være tilstede i nuet.

Mit selvværd dalede, og min krop var urolig og stresset. Efter at have arbejdet intensivt med mig selv, oplever jeg nu, en hverdag hvor jeg føler indvendig ro, og besidder større overskud og nærvær i hverdagen. Jeg motiverer mig selv, og formår at følge det, som mit hjerte fortæller mig er det rigtige.

Det betyder at jeg har fået mere livsglæde, og en følelse af at mit liv er meningsfyldt. I dag lever jeg et liv, hvor det er glæden, kærligheden og nærværet der fylder.

Jeg oplever, at der nu er plads til mig i mit eget liv og at jeg kan være den jeg er. Jeg glædes dagligt over mit parforhold, som er fyldt med intimitet og en dyb gensidig respekt.

Min egen historie har givet mig motivation og lyst til at hjælpe kvinder, der som jeg selv var, er fanget drænende selvkritiske tankemønstre, og som ønsker at genfinde troen på sig selv.

Udtalelser (Scroll for at se flere)

 

 


Kære Louise

Jeg har bare rykket mig så meget gennem forløbet sammen med dig.

Udbyttet er at jeg står tusind gange stærkere i mig selv nu end før – det er faktisk ret fedt, at jeg rent faktisk med værktøjer, motivation og anderkendelse fra din side står her i dag som en stærkere kvinde.

Den positive forandring er at jeg sætter grænser og siger til og fra uden dårlig samvittighed samt at jeg gør gode ting for mig selv og passer på mig selv.

Det er en forandring som fortsat forbliver i mit liv og vil få mig til at stråle endnu mere.
Jeg er blevet meget bedre til at lytte til min krop og dens behov og i den grad handle på det .

Samtalerne har været overvældende fantastisk positive, det at du bruge dine erfaringer fra dit liv gør at samtalen bliver levende og at jeg mærker en oprigtig indlevelse, omsorg og nærvær omkring samtalen og de udfordringer jeg har og du giver virkelig nogle råd og vejledning jeg kan bruge og fortsat vil bruge – fordi jeg har det fedt og det vil jeg gerne bevare.

Jeg vil gerne have lov at give mine varmeste anbefalinger til kommende kunder.
Louise er et oprigtigt varmt, kærligt og omsorgsfuldt menneske som jeg hurtigt har fået tillid til.

Helle Marie Pfeffer

Jeg oplever at der begyndte at ske en masse gode ting inde i mig, allerede efter den første gratis samtale, som jeg havde med Louise. Der blev mine tanker for alvor sat i gang, på den virkelig gode måde.

Jeg følte mig opløftet og jeg blev virkelig motiveret for at komme i gang med at arbejde med mig selv, så jeg vidste med det samme, det her forløb med Louise er noget for mig.

Jeg oplever en forandring allerede nu, på den måde at jeg vågner med en helt anden følelse i kroppen, en virkelig dejlig følelse i kroppen, i stedet for en tung negativ følelse og det er virkelig dejligt. Jeg mærker allerede nu, hvordan Louise tager mig i hånden i dette forløb og jeg føler mig tryg. I torsdags havde jeg den første samtale med Louise i forløbet og hun lærte mig hendes metode og den metode giver så god mening for mig og det er fedt at det er så håndgribeligt med øvelser osv.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at bruge metoden i hverdagen og ikke mindst til resten af forløbet. Igennem den første samtale fik jeg virkelig også indsigt i hvor vigtigt det er at mærke efter i sig selv, og lytte til sig selv og lytte til den indre løvemor og tro på sig selv og at man gør det hele med børnene i fokus og at det er vigtigt at turde stå frem for børnene – og det kræver selvindsigt, selvkærlighed og mod at kunne det.

Jeg oplever allerede så tidligt i forløbet med Louise at hun kan støtte og coache mig til at finde den styrke for min egen skyld og for mine børns skyld. Tilgangen giver et rigtig godt perspektiv og føler allerede jeg er godt på vej til at ændre mine negative tankemønstre.

Camilla Jørgensen

Jeg søgte råd og vejledning hos Louise efter min skilsmisse. Jeg følte, at jeg sad fast og havde brug for komme ud af den onde cirkel jeg befandt mig i samt styrke min selvtillid, der havde lidt under et dårligt parforhold.

Mange af mine gode sider var gemt væk under mit ægteskab, og jeg skulle lærer mig selv at kende igen. Jeg er blevet mere rolig og kan nu rumme alle mine følelser, også de svære.

Den gammel udadvendt person som jeg er, er dukket op igen. Jeg har lært, at mærke hvor mine grænser er, sådan jeg bedre kan tage vane på mig selv og mine omgivelser.

Jeg har lært, at anerkende mine livsværdier og behov. Jeg er blevet god til at sige til og fra.
Jeg er kommet ud som et helt andet menneske efter forløbet.

En meget mere nærværende mor, kærlig kæreste, en studerende som er tilstede og aktivt deltager, den glade, smilende person som jeg oprigtig er.

Camilla Søholm

Hvad får du:

 

 • Du får 3 transformerende online coachingsamtaler
 • Fuld adgang til min støtte under hele forløbet
 • Adgang til en portal med øvelser, coachingværktøjer, lydfiler, meditationer, selvkærlige vaner mm. både under forløb og efter forløb 

Hvis du synes, at det lyder spændende med et personligt coachingforløb, så vil jeg anbefale dig at booke en gratis, uforpligtende samtale.

En investering i dig selv!

 

Med mit coachingforløb, får du værktøjer som du kan bruge resten af dit liv, og som både dig og dine børn får glæde af.

Pris for coachingforløb: 4.500 kr. ex moms.

*Det er også muligt at afdrage i rater. (skriv til mig, hvis du ønsker dette)

Jeg glæder mig til at lære dig at kende, og hjælpe dig med at slutte fred med dig selv og fortiden. Vende din smerte til styrke og læring og bryde fri af selvkritiske tankemønstre.

Sammen sætter vi mål, og skaber nye selvkærlige mønstre, så du kan få det liv du drømmer om.