Boost din business med feng shui

Manifestér de resultater, du kun tør drømme om

Dette personlige online coachingforløb er til den nystartede kvindelige iværksætter eller den allerede igangværende iværksætter, der gerne vil løfte sin virksomhed til næste niveau og skabe succes ved at arbejde energetisk med sig selv og sin business.

Vi arbejder med energien i dig og din business fra inderst til yderst, så du skaber flow hele vejen rundt og kan manifestere de resultater du indtil nu kun har turde drømme om.

Jeg har erfaret, at ved styrke selvkærligheden på både det indre og ydre plan, så skaber det bedre og mere flow i både virksomhed og i livet generelt. 

Er det dig?

 • Du stiller utrolig høje krav til dig selv og stræber efter at få tingene gjort “perfekt”, men din perfektionisme dræber også din produktivitet og kreativitet og gør dig handlingslammet?

 • Du knokler, knokler og knokler og er frustreret over, ikke at være der, hvor du gerne vil være med din virksomhed og du mærker at det går udover dit helbred
 • Du har svært ved at holde fokus, bliver nemt overvældet og har ofte dårlig samvittighed over alt det, du ikke når?

Hvis du kan svare ja til en af ovenstående, så er dette personlige 1:1 coachingforløb for dig.

Jeg har erfaret, at det at være selvstændig er en ongoing selvudviklingsrejse, og sommetider føles det som den vildeste følelsesmæssige rutsjebanetur man er på og derfor er det MEGA vigtigt, at man er i stand til at fastholde motivationen, så man ikke mister troen på sig selv.

Jeg har observeret, at min mentale tilstand har alt at gøre med, om jeg rykker mig i min virksomhed eller står stille. Fordi mine resultater afspejler min trivsel. 

Det er en af de nøgler til succes, som jeg har samlet op på min egen rejse som iværksætter. For min personlige, mentale tilstand har haft en helt afgørende rolle for, hvornår jeg har haft kundeflow og hvornår succesen har ladet vente på sig.

Jeg har også observeret, at når jeg arbejder med den ydre energi i mit hjem og min business, så kan jeg løfte mig selv og min virksomhed til næste niveau.

Når jeg arbejder målrettet og bevidst med både indre og ydre energiarbejde, så kan jeg fastholde motivationen og tiltrække kunder.

 

Forløbet    

 

Forløbet varer 10 uger og har følgende indhold. 

MODUL 1 – Dit fundament

Det første modul handler om dit fundament, dit selvværd. Når du har skabt et stærkt selvværd bekymrer du dig ikke om, hvad andre siger,  tænker, mener og gør. 

Den tilstand af selvkærlighed er virkelig unik i den verden vi lever i og også særligt som selvstændig, fordi vi bærer vores virksomhed alene. 

Det er tid til at stoppe med, at tage ting helt ind i systemet og lade sig dræne og påvirke negativt af andre mennesker. For det er derfor vi ikke træder ud af komfortzonen, fordi vi er bange for at nogle vil gå os imod eller gøre os forkerte.

Din succes i alle livets områder er baseret på styrken af dit selvværd. Derfor handler første modul om at styrke og aktivere selvværdet, så du kan skabe et stærkt fundament med mere ro, lethed og glæde inde i dig. 

MODUL 2 – Kernen i din virksomhed

I andet modul lærer du, hvorfor det er så vigtigt at arbejde bevidst med sin energi for at skabe flow i sin forretning.

Du lærer, hvordan baguakortet lægges over dine lokaler, og hvor hvert enkelt baguaområde ligger. Du får også overblik over, hvordan energien er i dine arbejdsomgivelser og øvelser til at forbedre energien.

Modulet handler om kernen i din forretning, hvorfor det er så vigtigt at have den på plads, og hvordan du får den på plads. For at styrke kernen i din virksomhed skal vi booste energien i dit Centerområde med feng shui, for netop at løfte energifrekvensen, så du står knivskarpt og kan tiltrække dine drømmekunder.

MODUL 3 – Virksomhedens mission

Modul nr. 3 handler om din virksomheds mission, kommunikation og flow. Vi skal tale om frygten, som sætter en stopper for flowet, og hvad du kan gøre for at komme tilbage i tilliden.

Du lærer, hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Virksomhed & Mission med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så din virksomhed for alvor kommer i flow.

 

MODUL 4 – Kundeflow

Modul 4 handler om kundeflow og dine visioner. Vi skal tale om energiudveksling og balancen imellem at give og at modtage.

Du lærer, hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Kundeflow & Netværk med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du tiltrækker flere kunder.

 

MODUL 5 – Ideer & Manifestation

Modul 5 handler om ideer og manifestation. Det er vigtigt med en god connection til kreativiteten for, at du kan manifestere de vildeste resultater i din virksomhed, og det handler det om her i 5. modul.

Vi skal også omkring stress og struktur, samt hvor vigtigt det er at have det sjovt, mens man driver sin virksomhed, for at holde energien på en høj frekvens.

Du lærer, hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Idéer & Manifestation med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du kan manifestere alt det du drømmer om at opnå med din virksomhed.

 

MODUL 6 – Kunderelationer & Partnerskaber

I 6. modul skal vi tale om kunder og partnerskaber som spejle, hvorfor møder vi dem vi gør, hvorfor tricker de alle mulige ting i os, og hvad kan vi gøre, når det sker.

Du lærer, hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Kunderelationer & Partnerskaber med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du kommer til at matche op med skønne mennesker, både kunder og samarbejdspartner.

 

MODUL 7 – Mod & Spotlight

Dette modul handler om Mod. Mod til at stille sig frem i sit lys og skinne rent, klart og ærligt.

Du lærer, hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Mod & Spotlight med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du for alvor bliver en verden får øjnene op for, uden at du skal lave om på dig selv.

 

MODUL 8 – Pengeflow

Modul nr. 8 handler om penge og værd. Om hvordan du kan slippe af med de gamle historier og begrænsninger der ligger inden i dig, så du kan få endnu bedre gang i dit pengeflow.

Du lærer, hvordan du rent fysisk booster energien i dit Pengeområde med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så pengene bare begynder at tikke ind.

 

MODUL 9 – Lederskab

I modul 9 skal vi tale om hvordan du bedst muligt træder ind og tager ejerskab over din virksomhed, og tager ansvar, så virksomheden også energetisk føler at den er i trygge hænder hos dig, og får lyst til at blomstre endnu mere.

Du lærer, hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Lederskab & Teamwork med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så din forretning kan vokse sig stor og sund med dig ved roret.

 

MODUL 10 – Transformation

Vi taler om transformationen og frekvensskifte, og hvad du stiller op med det, sådan at du fortsat kan være i flow med din forretning.

Du lærer, hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Uddannelse & Transformation med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du altid møder lige præcis den inspiration du har behov for, for at vækste din virksomhed yderligere.

Hvert MODUL indeholder:

En lydfil om den indre og den ydre feng shui i modulets baguaområde.

Dokument med oversigt over, hvordan du booster området.

Dokument med øvelser til den indre feng shui (fx. arbejde med indre blokeringer, begrænsninger eller andet der stopper flowet i din virksomhed.)

3 Coachingsamtaler

Når du ændrer i den ydre energi, vil der også ske ændringer i dit indre, som du bliver nødt til at forholde dig til, for at rykke et nyt sted hen. For at hele din indre verden skal kunne følge med alle de skønne ydre feng shui justeringer du laver, er det også lige så vigtigt materiale til det indre arbejde i hvert modul.

I samtalerne tager vi også fat på det, som der foregår inde i dig, dine indre blokeringer. Du får direkte sparring på netop de følelser og situationer, som du ønsker at blive bedre til at håndtere. 

Jeg udfordrer dig til at se dig selv på en ny måde, mærke dit eget værd og få øje på nye muligheder.

Vi kigger nærmere på vaner og mønstre, og hvad der skal til for at ændre dem. 

Jeg bruger mine allerbedste coachingværktøjer, så du på ret kort tid kan eliminere begrænsende overbevisninger, og du vil opleve at din tro på dig selv bliver større og større. 

Med et 1:1 coachingforløb er jeg med dig hele vejen, og du vil på intet tidspunkt føle dig alene eller overladt til dig selv. Det er et fælles projekt, og det er således vigtigt for mig, at du ved, at vi er i en tæt og tillidsfuld relation, hvor dit mål også er min førsteprioritet. Din succes er min succes.

BONUS: Feng Shui Minikursus

Med dette feng shui minikursus kommer du hele vejen rundt i dit liv og din bolig, med både den ydre og den lige så vigtige indre feng shui, der vil transformere dit liv mere end du kan forestille dig.

Du får vejledning i, hvordan du lægger baguakortet og så får du nemme oversigter over, hvordan du booster hvert livsområde optimalt med god feng shui.

De 9 livsområder: Center, familie & helbred, visdom & selvindsigt, karriere & livsvej, rejser & venner, børn & kreativitet, kærlighed & parforhold, anerkendelse & berømmelse samt rigdom & velstand.

Denne bonus får du adgang til, når du tilmelder dig forløbet, så har du mulighed for at arbejde med feng shui på egen hånd, indtil vi starter 1.8.2020.


Idag havde jeg en rigtig spændende og lærerig samtale med Louise omkring hvad jeg feng shui mæssigt kan gøre i mit studie, i mit hjem og i livet generelt for at tilføje endnu højere livskvalitet, med masser af skøn energi i hverdagen.

Jeg vil på det varmeste anbefale Louise, som selv har den dejligste energi og er dygtig til sit fag.

Ena Jensen

Jeg kan varmt anbefale Louise for hendes gode og positive indstilling samt evne til at lytte. Dejligt at have hende med på sidelinjen, når man ønsker at rykke energien i sin business.

Gitte Pero

Tusinde tak for en virkelig god og professionel samtale forleden. Du fik virkelig rørt ved noget i mig, jeg har fået ro på i forhold til mit nuværende job og lysten til at tage fat i min webshop igen er virkelig blevet vækket. Du fik mig til at tænke over, hvor meget mit mindset bremsede mig selv og mit arbejde med min webshop. Tusinde tak for din meget positive og ærlige tilgang.

Janne Gissum Jørgensen

Jeg havde en behagelig samtale med Louise. Hun lyttede til hvad jeg havde at sige og kom derefter med helt konkrete og brugbare råd, som jeg allerede kunne tage i brug efter vores samtale. Det passer så fint til mig. Derudover ved Louise hvad hun taler om. Hun har selv været i det og har god forståelse for hvad hun taler om.

Karina Drabsch

 

 

Bliver simpelthen nødt til at dele dette med dig. Efter vores samtale gik jeg i gang med at flytte rundt i huset – blot nogle få elementer men bevidst omkring mit kliniklokale samt stuen, som er midten i huset. Og siden da er der tjekket 3 ordre ind på webshoppen, hvor der ellers har været helt dødt i 2-3 uger. Jeg er solgt, og glæder mig til at høre og læse nærmere.

Birgitte Funder Pedersen.

Jeg hedder Louise og jeg er Mindset Coach & Feng Shui Mentor og mit speciale er energiløft, som jeg gør ved at kombinere indre energiarbejde med ydre energiarbejde. 

Ved mig bliver du mødt med en åben og anerkendende tilgang, hvor vi fokuserer på nærvær, nysgerrighed og positiv energi.

Min interesse for personlig udvikling startede i 2013, da jeg stod ved en skillevej i mit liv og siden da har det taget fart. Lige som jeg godt kan lide det.

Jeg elsker nemlig at udvikle mig, og jeg elsker at jeg gennem nærværende dybe samtaler kan hjælpe med at løfte og udvikle andre mennesker. 

Facts om mig:

 • Har nørdet med selvudvikling siden 2013, hvor min egen rejse tilbage til mig selv begyndte efter en skilsmisse.
 • Har udviklet mindsetmetoden, som fik mig ud af et selvkritisk tankemønster efter min skilsmisse. En metode, som siden 2018 har hjulpet andre fraskilte kvinder i personlige forløb hos mig.
 • Feng shui nørd kalder jeg mig selv. Mit liv er blevet vendt op og ned på den gode måde, siden jeg begyndte at praktisere Feng Shui i 2018. På baggrund af min viden og erfaringer har jeg udviklet et nyt koncept til kvindelige iværksættere, hvor min store passion for feng shui indgår.
 • Mindbration Master uddannelse 2019 (Manifestation, vibration & mindset)
 • Coach uddannelse 2018 (UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole)
 • Uddannet kontorassistent og har været i kundeservicebranchen i 14 år.
 • Har deltaget i utallige forløb og kurser vedr. Feng Shui, personlig udvikling og manifestation.
 • Mine vigtigste værdier er frihed, nærvær og passion.
 

 


Kære Louise

Jeg har bare rykket mig så meget gennem forløbet sammen med dig.

Udbyttet er at jeg står tusind gange stærkere i mig selv nu end før – det er faktisk ret fedt, at jeg rent faktisk med værktøjer, motivation og anderkendelse fra din side står her i dag som en stærkere kvinde.

Den positive forandring er at jeg sætter grænser og siger til og fra uden dårlig samvittighed samt at jeg gør gode ting for mig selv og passer på mig selv.

Det er en forandring som fortsat forbliver i mit liv og vil få mig til at stråle endnu mere.
Jeg er blevet meget bedre til at lytte til min krop og dens behov og i den grad handle på det .

Samtalerne har været overvældende fantastisk positive, det at du bruge dine erfaringer fra dit liv gør at samtalen bliver levende og at jeg mærker en oprigtig indlevelse, omsorg og nærvær omkring samtalen og de udfordringer jeg har og du giver virkelig nogle råd og vejledning jeg kan bruge og fortsat vil bruge – fordi jeg har det fedt og det vil jeg gerne bevare.

Jeg vil gerne have lov at give mine varmeste anbefalinger til kommende kunder.
Louise er et oprigtigt varmt, kærligt og omsorgsfuldt menneske som jeg hurtigt har fået tillid til.

Helle Marie Pfeffer

Jeg oplever at der begyndte at ske en masse gode ting inde i mig, allerede efter den første gratis samtale, som jeg havde med Louise. Der blev mine tanker for alvor sat i gang, på den virkelig gode måde.

Jeg følte mig opløftet og jeg blev virkelig motiveret for at komme i gang med at arbejde med mig selv, så jeg vidste med det samme, det her forløb med Louise er noget for mig.

Jeg oplever en forandring allerede nu, på den måde at jeg vågner med en helt anden følelse i kroppen, en virkelig dejlig følelse i kroppen, i stedet for en tung negativ følelse og det er virkelig dejligt. Jeg mærker allerede nu, hvordan Louise tager mig i hånden i dette forløb og jeg føler mig tryg. I torsdags havde jeg den første samtale med Louise i forløbet og hun lærte mig hendes metode og den metode giver så god mening for mig og det er fedt at det er så håndgribeligt med øvelser osv.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at bruge metoden i hverdagen og ikke mindst til resten af forløbet. Igennem den første samtale fik jeg virkelig også indsigt i hvor vigtigt det er at mærke efter i sig selv, og lytte til sig selv og lytte til den indre løvemor og tro på sig selv og at man gør det hele med børnene i fokus og at det er vigtigt at turde stå frem for børnene – og det kræver selvindsigt, selvkærlighed og mod at kunne det.

Jeg oplever allerede så tidligt i forløbet med Louise at hun kan støtte og coache mig til at finde den styrke for min egen skyld og for mine børns skyld. Tilgangen giver et rigtig godt perspektiv og føler allerede jeg er godt på vej til at ændre mine negative tankemønstre.

Camilla Jørgensen

Jeg søgte råd og vejledning hos Louise efter min skilsmisse. Jeg følte, at jeg sad fast og havde brug for komme ud af den onde cirkel jeg befandt mig i samt styrke min selvtillid, der havde lidt under et dårligt parforhold.

Mange af mine gode sider var gemt væk under mit ægteskab, og jeg skulle lærer mig selv at kende igen. Jeg er blevet mere rolig og kan nu rumme alle mine følelser, også de svære.

Den gammel udadvendt person som jeg er, er dukket op igen. Jeg har lært, at mærke hvor mine grænser er, sådan jeg bedre kan tage vane på mig selv og mine omgivelser.

Jeg har lært, at anerkende mine livsværdier og behov. Jeg er blevet god til at sige til og fra.
Jeg er kommet ud som et helt andet menneske efter forløbet.

En meget mere nærværende mor, kærlig kæreste, en studerende som er tilstede og aktivt deltager, den glade, smilende person som jeg oprigtig er.

Camilla Søholm

Hvad får du:

 

 • Du får 3 transformerende online coachingsamtaler
 • Fuld adgang til min støtte under hele forløbet 
 • Du får 9 moduler med materiale til at lave fantastisk feng shui hele vejen rundt i din virksomhed
 • Opgaver/rådgivning til den indre feng shui, så du kan få styr på dine indre blokeringer
 • Du modtager en velkomstgave fra mig med posten
 • Adgang til et online fællesskab med de andre deltagere i en lukket facebook gruppe
 • Feng Shui Minikursus med materiale til at lave fantastisk feng shui hele vejen rundt i dit hjem

Hvis du synes, at det lyder spændende med et personligt coachingforløb, så vil jeg anbefale dig at booke en gratis, uforpligtende samtale.

En investering i dig selv og din virksomhed

 

Pris: 12.700 kr. ex moms. 

NB! Husk at du kan trække beløbet fra i din virksomhed

Efter køb

 

Direkte efter køb modtager du en velkomstmail med følgende indhold:

 • Link til min kalender, hvor du booker tid til de 3 samtaler, når det passer bedst for dig, så kan du nemlig også notere det i din kalender efterfølgende. 

 • Du får adgang til minikurset i feng shui, så du allerede NU kan finde ud af, om dit kærlighedsområde også ligger ude på dit badeværelse, som mit gør 🙂 Du får vejledning i at lægge baguakortet over dit hjem og endnu bedre du får nemme oversigter over, hvordan du booster hvert af de 9 livsområder optimalt med den bedste feng shui.

 • Link til facebook gruppen, som jeg vil anbefale dig at melde dig ind i med det samme. I gruppen kan du dele dine oplevelser og sparre med de andre deltagere. Jeg vil også være meget aktiv inde i gruppen. Her kan vi lære hinanden godt at kende. 
 • Og sidst, men ikke mindst, så vil du også modtage en velkomstgave med posten (Det kan du godt glæde dig til).