Skru ned for din indre kritiker med Mindset Metoden

Er du kvinde, og kender du til at føle dig presset, utilstrækkelig og drænet for energi?

Hvis du (også) er træt af selvsabotage, hånende og nedgørende bemærkninger, der forhindrer dig i, at du føler dig god nok, så er der hjælp at hente i dette minikursus.

Kender du det at……

  • Du har svært ved at mærke egne behov/ønsker?
  • Du kommer ofte til at sige ja, selvom du mener nej. Du føler ikke at du kan tillade at sætte dig selv først
  • Du skælder dig selv ud, når du har lavet en fejl
  • Du har ofte dårlig samvittighed og bliver nemt bekymret
  • Du har svært ved at fokusere og få noget for hånden, når de indre dialoger kører på højtryk

Hvis du kan svare ja til en af ovenstående, så er dette minikursus ideelt for dig.

Denne metode forvandlede mit liv!

Jeg kender alt til at føle sig utilstrækkelig, drænet for energi, og indre dialoger der kører på højtryk!

Jeg opdagede denne metode i forbindelse med at mit ægteskab gik i opløsning. Både før og efter skilsmissen, var jeg fanget i en negativ tankespiral, og havde følelsen af at gå rundt i min egen lille verden og ikke være tilstede i nuet. Mit selvværd dalede, og min krop var urolig og stresset.

Efter at have arbejdet intensivt med mig selv, oplever jeg nu, en hverdag hvor jeg føler indvendig ro, og besidder større overskud og nærvær. Jeg motiverer mig selv, og formår at følge det, som mit hjerte fortæller mig er det rigtige. Det betyder at jeg har fået mere livsglæde, og en følelse af at mit liv er meningsfyldt.

Langt de fleste af mine kunder er udfordret på at skabe de forandringer eller resultater i deres liv eller forretning, som de virkelig godt kunne ønske sig, fordi de oplever den indre kritiske stemme, som en forhindring eller stopklods. 

Derfor har jeg lavet et minikursus, som gør det nemt for dig at gennemskue, hvordan du kan håndtere din indre kritiker, sådan at du kan tage styringen over den, når den melder sin ankomst og du kan blive mere nærværende, mere effektiv og ikke mindst mere selvkærlig og på den måde skabe nye selvkærlige tankemønstre og det vil give dig mere energi, glæde og overskud i hverdagen.

Kurset er designet til at give dig værktøjer til, hvordan du skal møde din indre kritiker, så den IKKE løber af med dig og skaber problemer i dit liv.

 

Hør hvad tidligere kunder har fået ud af mit coachingforløbet, hvor jeg lærer dem metoden

Kære Louise
Jeg har bare rykket mig så meget efter at du er kommet ind i mit liv.
Udbyttet er at jeg står tusind gange stærkere i mig selv nu end før – det er faktisk ret fedt, at jeg rent faktisk med værktøjer, motivation og anderkendelse fra din side står her i dag som en stærkere kvinde.
Den positive forandring er at jeg sætter grænser og til og fra uden dårlig samvittighed samt at jeg gør gode ting for mig selv og passer på mig selv.
Det er en forandring som fortsat forbliver i mit liv og vil få mig til at stråle endnu mere.
Jeg er blevet meget bedre til at lytte til min krop og dens behov og i den grad handle på det .
Samtalerne har været overvældende fantastisk positive, det at du bruge dine erfaringer fra dit liv gør at samtalen bliver levende og at jeg mærker en oprigtig indlevelse, omsorg og nærvær omkring samtalen og de udfordringer jeg har og du giver virkelig nogle råd og vejledning jeg kan bruge og fortsat vil bruge – fordi jeg har det fedt og det vil jeg gerne bevare.
Jeg vil gerne have lov at give mine varmeste anbefalinger til kommende kunder.
Louise er et oprigtigt varmt, kærligt og omsorgsfuldt menneske som jeg hurtigt har fået tillid til.

Helle Marie Pfeffer

Jeg søgte råd og vejledning hos Louise efter min skilsmisse. Jeg følte, at jeg sad fast og havde brug for komme ud af den onde cirkel jeg befandt mig i samt styrke min selvtillid, der havde lidt under et dårligt parforhold.
Mange af mine gode sider var gemt væk under mit ægteskab, og jeg skulle lærer mig selv at kende igen. Jeg er blevet mere rolig og kan nu rumme alle mine følelser, også de svære. Den gammel udadvendt person som jeg er, er dukket op igen. Jeg har lært, at mærke hvor mine grænser er, sådan jeg bedre kan tage vane på mig selv og mine omgivelser.
Jeg har lært, at anerkende mine livsværdier og behov. Jeg er blevet god til at sige til og fra.
Jeg er kommet ud som et helt andet menneske efter forløbet. En meget mere nærværende mor, kærlig kæreste, en studerende som er tilstede og aktivt deltager, den glade, smilende person som jeg oprigtig er.

Camilla Søholm

Hej Louise

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for vores rigtig gode samtaler.

Du er utrolig god at snakke med, og jeg føler mig vigtigst af alt, lyttet til og forstået i dit selskab.

Jeg er blevet mere tydeligt bevidst om hvilken MEGET TRAVL kvinde jeg er, og om det er sådan jeg vil fortsætte mit liv, og måske starte mit næste forhold. Jeg er nu meget klar over risikoen ved bare at drøne derudaf og glemme mig selv og glemme at sætte pris på de små ting i at være to.

En sidste vigtig ting jeg tager med mig fra dette forløb. Er at jeg har fået øjnene op for at jeg faktisk er en rigtig god og nærværende mor for mine drenge, når jeg har dem. Der føler jeg mig virkelig OK og tilstede. Måske er det ok at være alene-mor…? Jeg tror faktisk at jeg er en bedre mor end jeg var i mit liv med min eksmand.

Mette

Din genvej til at skrue ned for din indre kritiker!

Hvad får du

  • Videoslides med de 5 trin i Mindset Metoden og øvelsesark
  • Redskaber til at integrere nye selvkærlige vaner i din hverdag

Pris: 2000 kr. ex moms

Ideelt til dig der:

Er træt af de mange tanker, der skaber indvendig uro og støj, som synes umulig at slukke?

Er træt af at føle dig magtesløs og fanget i en negativ spiral?

Er træt af altid at føle dig presset, utilstrækkelig og drænet for energi

Ofte stillede spørgsmål

 

HVOR LÆNGE HAR JEG ADGANG TIL KURSET?

For altid – Når først du har købt adgang til kurset en gang, kan du altid vende tilbage til indholdet. Du får adgang til kurset med det samme efter køb.

HVAD HVIS JEG HAR YDERLIGE SPØRGSMÅL?

Så skriver du bare til mig (info@louisekjergaard.dk eller via messenger) og stiller dit spørgsmål. Jeg svarer altid indenfor 48 timer.

HVOR FOREGÅR KURSET?

Kurset foregår online, så du kan tage det hjemme i trygge og rolige omgivelser.

HVAD INDEHOLDER KURSET?

Kurset består af en video med de 5 trin og øvelser, som du kan gå i gang med, når det passer dig.

Dit tilbud udløber

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Jeg glæder mig til at lære dig Mindset Metoden, så du kan få skruet ned for din indre kritiker!