Kickstart din selvkærlige solobusiness

 

Lær at bruge feng shui sammen med doTERRA olier til at give slip på indre blokeringer på synlighed, så du kan udfolde dit potentiale og skrue op for dig selv og synlighed i din forretning!

 • Find din indre ro og styrke og lær at stole på din intuition.

 • Undgå at blive drænet for energi og motivation på din personlige iværksætterrejse.

 • Skrue op for dig selv og din synlighed

 • Giv slip på usikkerhed og tvivl på dig selv og dine evner

Dette miniforløb er til den nystartede kvindelige iværksætter, den allerede igangværende iværksætter eller dig, som drømmer om et arbejdsliv som selvstændig.

 

Måske kender du tanker som?

 • Er jeg nu god nok?

 • Har jeg nok at byde på? 

 • Der er så mange, der tilbyder det samme som jeg gør?

 • Er jeg overhovedet klog nok til at inspirere andre?

 • Jeg må hellere lige skrue lidt ned for mig selv, så jeg ikke fylder for meget?

 

 

Er det dig?

 • Måske er du sygemeldt pt. og skal til at finde din vej tilbage til arbejdsmarkedet og du drømmer om et arbejdsliv som selvstændig?

 • Måske er du lige nu på barsel og du går med tanker om at starte op som selvstændig efter endt barsel? 

 • Måske har du været i gang som selvstændig i noget tid, men du er ved at tabe motivationen og troen på dig selv og dine evner?

 

3-i-1 Mini Forløb 

Din personlige udvikling er nøglen til vækst i din solobusiness

DoTERRA olier

Disse 100% rene olier er fra doTERRA. De er en fantastisk hjælper til at berolige dit nervesystem, åbne op for din kreativitet og få dig i kontakt med din indre power.

De er en stor støtte for dig i din personlig udvikling, fordi de støtter dig i at slippe dine udfordringer og styrker din selvkærlige tilgang til dig selv og livet.

(Du modtager olier med posten)

Feng shui

Feng shui er en genial vej til selvudvikling og manifestation.

Ved at arbejde bevidst og målrettet med feng shui redskaber i dit hjem kan du bruge dem som støtte til at bygge en ny virkelighed op, der tager dit liv i den retning, du ønsker, istedet for at overlade det til tilfældighederne, hvor du ender henne og hvilke resultater du skaber.

(Du modtager online materiale).

1:1 Mindset Coaching + Intuitiv sparring

Gennem coachingsamtalen lærer du, hvordan du styrker troen på dig selv og med ro i maven lærer at stole på dig, dine evner og din intuition.

Du opnår klarhed omkring dine udfordringer, dine styrker og dit unikke potentiale. Du opnår bevidsthed og selvindsigt, der styrker dig i at slippe usikkerheden.

(Du modtager en mindset manifestations workbook)

(Samtalen varer 60 min).

Forløbet er for dig, der:

 • gerne vil styrke din kontakt til dig selv, så du bedre kan mærke dig selv og hvad der er godt for dig, så du med ro i maven og hovedet kan træffe sunde og kærlige beslutninger. 
 • gerne vil lære at stole mere på dig selv og på din intuition, så du opbygger et stærkt, tillidsfuldt og kærligt forhold til dig selv.
 • gerne vil styrke troen på dig selv og dine evner, så du kan udfolde dit fulde potentiale i din solobusiness.
 • gerne vil skabe et stærkt og solidt fundament i din solobusiness, hvor du har 100 % fat i dig selv.

Efter forløbet har du:   

 

 • Forståelse for, hvordan doTERRA olierne kan støtte dig i din personlige udvikling og i din hverdag (du vil mærke effekten lynhurtig, det er fuldstændig magisk).

 • Forståelse for, hvorfor energiarbejde er et vigtigt redskab ift. at fastholde motivationen og skabe de resultater du ønsker at skabe i din virksomhed.
 • Indsigt i dine styrker, der kan hjælpe dig til mere selvværd og følelsen af, at du er god nok, lige som du er (For det er du).
 • Konkrete feng shui redskaber til at sætte fart på dine manifestationer og din personlige udvikling.
 • Konkret redskab/øvelse til at slippe indre blokeringer, som du kan bruge igen og igen (Mindset Manifestations workbooken)
 • Større selvrespekt og tro på dig selv.

Derfor kan jeg hjælpe dig

Jeg hedder Louise, og jeg er mindset coach og feng shui mentor.

Mit speciale er energiløft, som jeg gør ved at kombinere indre energiarbejde med ydre energiarbejde.

Jeg har nørdet med selvudvikling siden 2013, hvor min egen rejse tilbage til mig selv begyndte efter en skilsmisse.

Og jeg har selv gået vejen fra at føle mig fastlåst og fanget i et selvkritisk tankemønster til at finde vejen ud og få skruet ned for de indre kritiske stemmer og skruet op for tilliden til mig selv.

Gennem min egen personlige rejse udviklede jeg en metode, som hjalp mig med at bryde fri af et selvkritisk tankemønster. En metode, som siden 2018 har hjulpet andre kvinder i personlige forløb hos mig.

På min iværksætterrejse har jeg observeret, at min mentale tilstand har alt at gøre med, om jeg rykker mig i min virksomhed eller står stille. Fordi mine resultater afspejler min trivsel. 

Det er en af de nøgler til succes, som jeg har samlet op på min egen rejse som iværksætter. For min personlige, mentale tilstand har haft en helt afgørende rolle for, hvornår jeg har haft kundeflow og hvornår succesen har ladet vente på sig.

Jeg har observeret, at når jeg arbejder med indre energiarbejde, feng shui redskaber og samtidig bruger doTERRA olierne til at balancere min krop og mine følelser, så rykker jeg i min personlige udvikling og skaber resultater på rekordtid.

DoTERRA olier

Olierne fra doTERRA er 100% rene og naturlige. De udrenser, styrker og balancerer dig, din krop og dine følelser. Faktisk så gør de din personlige udvikling hurtigere og lettere og det bedste af det hele er at du behøver ikke at tale om alt det svære igen og igen. Olierne kaldes ordløs terapi.

Du modtager olier med posten.

Feng shui

Gennem online materiale lærer du, hvordan du med feng shui redskaber kan arbejde bevidst og målrettet med at skabe positiv energi i dit hjem, så du kan styrke din personlige udvikling og kan hjælpe dine manifestationer på vej og skabe de resultater du ønsker i din business.

Jeg er feng shui nørd og elsker at arbejde bevidst og målrettet med feng shui i mit hjem, for selv at sætte retningen for, hvor det er jeg gerne vil hen og hvilke resultater jeg ønsker at skabe i mit liv og i min business.

1:1 Mindset Coaching + Intuitiv sparring

Ofte kan vi mennesker, have svært ved at se det som andre ser. Vi kan være fanget i negative selvbilleder og gamle selvfortællinger, der er svære at bryde. Det er her jeg kommer ind i billedet.

Jeg er uddannet coach og mindbration master, hvilket betyder at jeg lynhurtig spotter dine begrænsende overbevisninger om dig selv og dine evner. 

Jeg udfordrer dig til at se dig selv på en helt ny måde, til at mærke dit eget værd og få øje på de muligheder, som du ikke selv har opdaget.

Pris

Prisen for forløbet er 3.594 kr. ex moms.

Kærlig hilsen

Louise Kjergaard

Mindset Coach & Feng Shui Mentor, Mor til 2

Udtalelser

Tusinde tak for din mindset Coaching. Det var vildt inspirerende 🙏
Det har virkelig sat nogle ting i gang hos mig, og jeg føler allerede, at jeg er kommet et skridt nærmere på at tiltrække mere salg i min business med flere positive og interesserede henvendelser fra potentielle kunder.
Johannah Sarahmaya Karlsen

Jeg ved egentlig ikke, hvilke forventninger jeg havde, da jeg meldte mig til Louises forløb. Jeg havde ikke tænkt så meget over det, jeg havde bare en god mavefornemmelse.

Jeg har fået en masse redskaber med til at blive mere konkret på hvordan jeg kan arbejde mere målrettet med min drømme business, hvilke styrker jeg har og hvad det egentlig er jeg drømmer om. Værktøjerne har jeg fået, så jeg kan bruge og benytte dem i det tempo, som passer ind hos mig.

Udover dette så fik jeg en skøn bølge af ros og anerkendelse af Louise. Et kæmpe selvtillidsboost og skulder klap. Det var enormt giverigt at have en anden forretningskvinde til at kigge på ens business, og fortælle, hvad hun så af styrker. Det gjorde mig endnu mere bevidst om, hvad det var jeg gerne ville ud med.

Og en ting som jeg aldrig vil glemme, er, at ved den første rigtige negative feedback jeg måtte møde. Den skal fejres med bobler. For så ved jeg at jeg er blevet skarp på mit budskab. Skarp nok til at det har vækket noget i et andet menneske om det er godt eller skidt, pyt.

Karina Tågard Høien Nielsen

 

 


Kære Louise

Jeg har bare rykket mig så meget gennem forløbet sammen med dig.

Udbyttet er at jeg står tusind gange stærkere i mig selv nu end før – det er faktisk ret fedt, at jeg rent faktisk med værktøjer, motivation og anderkendelse fra din side står her i dag som en stærkere kvinde.

Den positive forandring er at jeg sætter grænser og siger til og fra uden dårlig samvittighed samt at jeg gør gode ting for mig selv og passer på mig selv.

Det er en forandring som fortsat forbliver i mit liv og vil få mig til at stråle endnu mere.
Jeg er blevet meget bedre til at lytte til min krop og dens behov og i den grad handle på det .

Samtalerne har været overvældende fantastisk positive, det at du bruge dine erfaringer fra dit liv gør at samtalen bliver levende og at jeg mærker en oprigtig indlevelse, omsorg og nærvær omkring samtalen og de udfordringer jeg har og du giver virkelig nogle råd og vejledning jeg kan bruge og fortsat vil bruge – fordi jeg har det fedt og det vil jeg gerne bevare.

Jeg vil gerne have lov at give mine varmeste anbefalinger til kommende kunder.
Louise er et oprigtigt varmt, kærligt og omsorgsfuldt menneske som jeg hurtigt har fået tillid til.

Helle Marie Pfeffer

Jeg oplever at der begyndte at ske en masse gode ting inde i mig, allerede efter den første gratis samtale, som jeg havde med Louise. Der blev mine tanker for alvor sat i gang, på den virkelig gode måde.

Jeg følte mig opløftet og jeg blev virkelig motiveret for at komme i gang med at arbejde med mig selv, så jeg vidste med det samme, det her forløb med Louise er noget for mig.

Jeg oplever en forandring allerede nu, på den måde at jeg vågner med en helt anden følelse i kroppen, en virkelig dejlig følelse i kroppen, i stedet for en tung negativ følelse og det er virkelig dejligt. Jeg mærker allerede nu, hvordan Louise tager mig i hånden i dette forløb og jeg føler mig tryg. I torsdags havde jeg den første samtale med Louise i forløbet og hun lærte mig hendes metode og den metode giver så god mening for mig og det er fedt at det er så håndgribeligt med øvelser osv.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at bruge metoden i hverdagen og ikke mindst til resten af forløbet. Igennem den første samtale fik jeg virkelig også indsigt i hvor vigtigt det er at mærke efter i sig selv, og lytte til sig selv og lytte til den indre løvemor og tro på sig selv og at man gør det hele med børnene i fokus og at det er vigtigt at turde stå frem for børnene – og det kræver selvindsigt, selvkærlighed og mod at kunne det.

Jeg oplever allerede så tidligt i forløbet med Louise at hun kan støtte og coache mig til at finde den styrke for min egen skyld og for mine børns skyld. Tilgangen giver et rigtig godt perspektiv og føler allerede jeg er godt på vej til at ændre mine negative tankemønstre.

Camilla Jørgensen


Idag havde jeg en rigtig spændende og lærerig samtale med Louise omkring hvad jeg feng shui mæssigt kan gøre i mit studie, i mit hjem og i livet generelt for at tilføje endnu højere livskvalitet, med masser af skøn energi i hverdagen.

Jeg vil på det varmeste anbefale Louise, som selv har den dejligste energi og er dygtig til sit fag.

Ena Jensen

Jeg kan varmt anbefale Louise for hendes gode og positive indstilling samt evne til at lytte. Dejligt at have hende med på sidelinjen, når man ønsker at rykke energien i sin business.

Gitte Pero

Tusinde tak for en virkelig god og professionel samtale forleden. Du fik virkelig rørt ved noget i mig, jeg har fået ro på i forhold til mit nuværende job og lysten til at tage fat i min webshop igen er virkelig blevet vækket. Du fik mig til at tænke over, hvor meget mit mindset bremsede mig selv og mit arbejde med min webshop. Tusinde tak for din meget positive og ærlige tilgang.

Janne Gissum Jørgensen

Jeg havde en behagelig samtale med Louise. Hun lyttede til hvad jeg havde at sige og kom derefter med helt konkrete og brugbare råd, som jeg allerede kunne tage i brug efter vores samtale. Det passer så fint til mig. Derudover ved Louise hvad hun taler om. Hun har selv været i det og har god forståelse for hvad hun taler om.

Karina Drabsch

 

 

Bliver simpelthen nødt til at dele dette med dig. Efter vores samtale gik jeg i gang med at flytte rundt i huset – blot nogle få elementer men bevidst omkring mit kliniklokale samt stuen, som er midten i huset. Og siden da er der tjekket 3 ordre ind på webshoppen, hvor der ellers har været helt dødt i 2-3 uger. Jeg er solgt, og glæder mig til at høre og læse nærmere.

Birgitte Funder Pedersen.

Hvad får du:

 

 • Du får 1 transformerende online mindset coachingsamtale + intuitiv sparring (varighed 60 min)
 • Du modtager olier med posten i en fin lille pakke.
 • Du modtager en mindset manifestations workbook 
 • Du modtager feng shui online materiale til hele din bolig  
 • Krystaloversigt til de 9 livsområder i din bolig

 

En investering i dig selv og din virksomhed

 

Pris: 3.594 kr. ex moms

NB! Husk at du kan trække beløbet fra i din virksomhed