Om mig

Jeg hedder Louise og jeg arbejder som Mindset & Feng Shui Mentor, med bopæl i Nyborg på Fyn.

Mit daglige virke består i, at hjælpe dig som kvindelig iværksætter med at give slip på indre blokeringer på synlighed, så du kan udfolde dit fulde potentiale og skrue op for dig selv og synlighed i din forretning.  

Mit speciale er energiløft, som jeg gør ved at kombinere indre energiarbejde (mindset) med ydre energiarbejde (feng shui). 

Min interesse for personlig udvikling startede i 2013, da jeg stod ved en skillevej i mit liv og siden da har det taget fart. Lige som jeg godt kan lide det.

Jeg elsker nemlig at udvikle mig, og jeg elsker at jeg gennem nærværende dybe samtaler kan hjælpe med at løfte og udvikle andre mennesker. 

Ofte kan vi mennesker, have svært ved at se det som andre ser. Vi kan være fanget i negative selvbilleder og gamle selvfortællinger, der er svære at bryde. Det er her jeg kommer ind i billedet.

Gennem samtaler spotter jeg lynhurtig dine begrænsende overbevisninger om dig selv og dine evner. Du vil derfor opleve, at du rykker dig meget mellem samtalerne, fordi jeg udfordrer dig til at se dig selv på en helt ny måde, til at mærke dit eget værd og få øje på de muligheder, som du ikke selv har opdaget.

Interessen for Feng Shui kom til mig i slutningen af 2018, hvor jeg begyndte at arbejde med feng shui justeringer i mit eget hjem. Jeg fandt ret hurtig ud af, hvor fantastisk det var at arbejde med den ydre energi (feng shui) samtidig med at jeg arbejdede med den indre energi (mit mindset). 

Faktisk er feng shui så uendeligt meget mere end bare indretning. Det er en GENIAL vej til selvudvikling og manifestation. Når du ændrer energien i dit hjem med feng shui, ændrer du dit mindset, fordi du også sætter gang i en ommøblering af dit indre.

Den indre personlige udvikling er ligeså vigtig at forholde sig til, for at rykke et nyt sted hen og jeg har opdaget ved at styrke selvkærligheden på både det indre og ydre plan, (altså ved at kombinere indre & ydre energiarbejde) så skaber det bedre og mere flow i både virksomhed og i livet generelt.

Ved mig bliver du mødt med en åben og anerkendende tilgang, hvor vi fokuserer på nærvær, nysgerrighed og positiv energi.

Jeg har mange års erfaring i at møde mennesker, der hvor de er. 

Udover en stærk livserfaring, besidder jeg 14 års erfaring i at arbejde tæt med mennesker og skabe gode relationer. 

I begyndelsen af 2018 vidste jeg, at jeg skulle en anden vej med mit arbejdsliv. Jeg opsøgte en coach, som hjalp mig med at finde ud af, hvilken vej jeg skulle gå. I forløbet blev jeg afklaret og motiveret til at blive selvstændig, fordi jeg drømte om selv at skabe rammen om mit arbejdsliv og fordi jeg gerne ville arbejde intensivt med mennesker. Jeg ville gerne hjælpe andre, og gøre noget, der var meningsfyldt for mig. Dette blev starten til at jeg tog coach uddannelsen og efterfølgende kurset “Ledelse i coaching og konflikthåndtering”. 

Jeg har altid haft en stor interesse omkring energiarbejde og loven om tiltrækning og derfor fik jeg i midten af 2019 lyst til at tage endnu en uddannelse, som Mindbration Master. Jeg ville gerne dygtiggøre mig indenfor manifestation og det spirituelle felt, så jeg kunne bruge det i min egen forretning og lære det fra mig til mine kunder.  

Det har altid optaget mig, at lytte til menneskers historie, og give hjælpsom og konstruktiv kritik, som man kan bruge til noget. Med mine 1:1 forløb, får jeg mulighed for at gøre det jeg er allerbedst til og jeg får mulighed for at bringe alle mine kompetencer i spil.  

At have fundet min vej i livet, og hver dag gør noget der er meningsfuldt for mig, har givet mig energi, glæde og overskud til at være en sjov og nærværende mor og partner.

Udtalelser om mig

Louise er en empatisk, smilende og positiv kvinde. Hun sender et stærkt signal om tillid og nærvær og bag her gemmer der sig altid en interesse for andre. Louise er altid nem at snakke med. Hun respekterer medmenneskers forskellighed og er altid åben for nye og gode inputs. Hun formår, at sætte mål i livet og forfølge hendes drømme.

Hun er endvidere omsorgsfuld, opmærksom, en fighter og imødekommende. Hun er der altid, når man har brug for hende. Louise er en sand ven der inspirerer mig. Hun formår at se bag facaden, når alle andre blot tror på dit smil.

Louise er en tro ven der er guld værd.

Tak for dig – Tina

Louise er et utroligt varmt og sympatisk mennesker og jeg føler mig altid hørt og set i hendes selskab. Hun er meget omsorgsfuld og er der, når man har brug for hjælp. Hun er altid smilende og har let til grin.

Maria

Louise er et af de dejligste mennesker jeg kender! Hendes livsglæde og positive sind er smittende. Hun er et varmt, kærligt og reflekterende menneske med hjertet på rette sted, som inspirerer mig på mange forskellige måder.

Betina