Om mig

Jeg hedder Louise og jeg arbejder som Mindset Coach & Feng Shui Mentor, med bopæl i Nyborg på Fyn.

Mit daglige virke består i, at hjælpe dig som kvindelig iværksætter med at give slip på indre blokeringer på synlighed, så du kan udfolde dit fulde potentiale og skrue op for dig selv og synlighed i din forretning.  

Mit speciale er energiløft, som jeg gør ved at kombinere indre energiarbejde (mindset) med ydre energiarbejde (feng shui). 

Min interesse for personlig udvikling startede i 2013, da jeg stod ved en skillevej i mit liv og siden da har det taget fart. Lige som jeg godt kan lide det.

Jeg elsker nemlig at udvikle mig, og jeg elsker at jeg gennem nærværende dybe samtaler kan hjælpe med at løfte og udvikle andre mennesker. 

Ofte kan vi mennesker, have svært ved at se det som andre ser. Vi kan være fanget i negative selvbilleder og gamle selvfortællinger, der er svære at bryde. Det er her jeg kommer ind i billedet.

Gennem samtaler spotter jeg lynhurtig dine begrænsende overbevisninger om dig selv og dine evner. Du vil derfor opleve, at du rykker dig meget mellem samtalerne, fordi jeg udfordrer dig til at se dig selv på en helt ny måde, til at mærke dit eget værd og få øje på de muligheder, som du ikke selv har opdaget.

Ved mig bliver du mødt med en åben og anerkendende tilgang, hvor vi fokuserer på nærvær, nysgerrighed og positiv energi.

 

Udtalelser om mig

Louise er en empatisk, smilende og positiv kvinde. Hun sender et stærkt signal om tillid og nærvær og bag her gemmer der sig altid en interesse for andre. Louise er altid nem at snakke med. Hun respekterer medmenneskers forskellighed og er altid åben for nye og gode inputs. Hun formår, at sætte mål i livet og forfølge hendes drømme.

Hun er endvidere omsorgsfuld, opmærksom, en fighter og imødekommende. Hun er der altid, når man har brug for hende. Louise er en sand ven der inspirerer mig. Hun formår at se bag facaden, når alle andre blot tror på dit smil.

Louise er en tro ven der er guld værd.

Tak for dig – Tina

Louise er et utroligt varmt og sympatisk mennesker og jeg føler mig altid hørt og set i hendes selskab. Hun er meget omsorgsfuld og er der, når man har brug for hjælp. Hun er altid smilende og har let til grin.

Maria

Louise er et af de dejligste mennesker jeg kender! Hendes livsglæde og positive sind er smittende. Hun er et varmt, kærligt og reflekterende menneske med hjertet på rette sted, som inspirerer mig på mange forskellige måder.

Betina