Måned for måned til minipris

Morgen Mindset Boost

Kærlighed på flaske

Vær med så længe du har lyst

100 % fleksibilitet og frihed!

Bliv medlem og kom med første måned for kun 140 kr. inkl. fragt!

SoulMind Circle er for dig…….

  • der gerne vil styrke kontakten til dig selv, så du bedre kan mærke dig selv og hvad der er godt for dig, så du med ro i maven og hovedet kan træffe sunde og kærlige beslutninger. 
  • der gerne vil lære at stole mere på dig selv og din intuition, så du kan opbygge et stærkt, tillidsfuldt og kærligt forhold til dig selv.
  • der gerne vil aktivere din skaberkraft, så du selv aktivt sætter retningen for dit liv og ikke lader dig dirigere efter din autopilot eller andres dagsorden. 

  • der ønsker at åbne op for alt det, der gemmer sig inde i dig og i din sjæl, så du kan komme i kontakt med dit sande væsen og dit unikke potentiale
  • der drømmer om at skabe og opretholde en selvkærlig livsstil, så du kan styrke troen på dig selv og dine evner og begynde at tiltrække flere positive resultater og kærlige og nærende relationer ind i dit liv

Hvordan fungerer det?

Prøv i 4 uger

Prøvepakken indeholder ét olieblend i en 5 ml flaske, 1 x 5 ml flaske med Wild Orange og 1 x 2 ml flaske med Lemon.

Der følger et personligt kort med beskrivelse af de forskellige olier i blendet, hvordan du anvender det og et kærligt budskab på bagsiden af kortet.

I Facebookgruppen modtager du alle hverdage en lille video med et morgen mindset boost, som vil hjælpe dig med at skabe og vedligeholde et positivt mindset, som støtter og løfter dig og din energi fra morgenstunden.

Hvis du ikke synes du har glæde af olieblendet og morgen mindset boostet i Facebookgruppen, kan du afmelde medlemskab inden 30 dage og det vil kun koste dig 140 kr. for prøvepakken. Uanset hvilket medlemskab du vælger.

Automatiske leveringer

Som medlem i SoulMind Circle modtager du hver måned et olieblend i en 5 ml flaske og en 5 ml flaske med Wild Orange. Det samme indhold som i prøvepakken, dog et nyt olieblend hver måned og med plads til små overraskelser.

Du kan læse om olieblendet “I Love Myself” for januar måned længere nede på siden og de to rene olier Wild Orange og Lemon, som følger med i pakken.

Du finder også en oversigt over Olieblends for hele 2021.

Olieblendet holder i ca. 4 uger. På den måde kan du skabe og opretholde en selvkærlig livsstil med de essentielle olier, uden at løbe tør.

Du kan vælge at blive månedsmedlem eller årsmedlem i SoulMind Circle.

Ingen binding

Der er ingen bindingsperiode som månedsmedlem i SoulMind Circle. Du kan nemt opsige dit medlemskab, når som helst.

Du betaler kun 293 kr. om måneden, som månedsmedlem.

Som årsmedlem binder du dig til 12 måneders medlemskab i SoulMind Circle og du betaler kun 266 kr. om måneden.

Læs om indholdet i de 2 medlemskaber, længere nede på siden. 

Hvad er dit mentale helbred værd for dig?

Jeg har brugt størstedelen af mit liv på at være stærk og omsorgsfuld og særligt for andre, fordi jeg fik det godt af at hjælpe og gøre andre glade. Det betyder, at jeg altid har været rigtig god til at tilpasse mig, rette ind og sætte andre før mig selv.

Faktisk troede jeg også, at det var min opgave, når jeg kunne mærke at jeg var god til at hjælpe andre og tydeligt kunne mærke andres smerte. Det er en stor styrke for mig i min egen forretning i dag.

Men jeg fandt også ud af, at det nytter ikke noget at være der for alle andre og glemme mig selv, fordi det gjorde mig syg og så kunne jeg slet ikke være noget for nogen.

Så jeg ved, hvor svært og grænseoverskridende det kan være at sætte sig selv først, men jeg ved også, hvad konsekvenserne er, hvis ikke jeg gør det. 

Selvkærlighed er portalen til mere lykke, mere indre ro og mere mening i livet.

I dag har jeg fundet en sund og kærlig balance i det at give og modtage og sige til og fra og det kræver et stærkt mentalt helbred at kunne navigere i det, når det ligger så dybt i ens identitet at være “flinkepige”.

Jeg har fundet en let genvej til at skabe og opretholde en (selv)kærlig livsstil og den vil jeg dele med alle jer skønne kvinder, som vil med på en skøn, lærerig og smuk rejse.

Info om essentielle

olier fra doterra

Høj kvalitet

Essentielle olier fra doTERRA er CPTG certificeret og kan derfor bruges terapeutisk.

Essentielle olier fra doTERRA er essensen af planter, fx. urter, frugter, træer eller blomster og derfor er de 100 % rene og naturlige. De indeholder ingen syntetisk parfume eller kemi og de er ikke fortyndede.

Derfor er de et naturligt produkt til at berolige dit nervesystem og styrke dit mentale helbred.

Der findes over 100 forskellige olier i doTERRAS sortiment. Faktisk kan du finde en olie til enhver følelse eller fysisk ubalance.

 

Ordløs terapi

Med æteriske olier kan du, ved regelmæssig brug, opløse gamle usunde mønstre og slippe tanker og følelser, som tynger dig. De udrenser, styrker og balancerer nemlig dig, din krop og dine følelser. 

DERFOR kan vi bruge olierne terapeutisk, og det er det jeg elsker allermest ved olierne. Det er ordløs terapi, vi behøver ikke tale om de svære følelser for at de forløser i kroppen, men kan blot bruge en olie.

De essentielle olier hjælper mig, når jeg møder svære følelser. De støtter mig i min personlige udvikling og på den måde styrker de mit mentale helbred. Jeg har fået skabt et virkelig stærkt solidt fundament af indre ro, tryghed og styrke.

De essentielle olier har været med til at heale mine indre blokeringer på synlighed i min forretning. Jeg er blevet meget mere tydelig og selvsikker i min kommunikation og jeg er blevet mere tryg i at blive set og hørt, at være synlig, og det er i alle sammenhænge, i mit job, i min rolle som mor og i mine relationer. 

Olierne påvirker vores følelser

Når du indtager en olie i en kapsel eller dufter til en olie påvirker olierne det limbiske system i hjernen, som er vores følelsescenter, efter blot kun 25 sek.

Efter 2 min kan det måles i blodbanerne og efter 20 min er de ude i hele kroppen.

Det limbiske system ligger dybt inde i storhjernen og har betydning for vores hukommelse og følelser.

Olierne er et fantastisk produkt til at berolige dit nervesystem og det er en ret fantastisk oplevelse, at mærke virkningen med det samme.

Høj vibration

Olierne vibrerer alle på en høj frekvens, og vi kan dermed bruge de mange essentielle olier til at skabe balance og hæve vores egen frekvens.

Olierne arbejder helt inde på celleplan.

Menneskets celler minder utrolig meget om planternes celler og derfor kan vi låne planternes energi, visdom og immunforsvar, og på den måde bruge al den visdom og næring til at skabe en god balance inde i os og dermed også uden for os.

 

  Din lette genvej til at skabe og opretholde en (selv)kærlig livsstil

En kærlig invitation

Jeg ved, at du er en stærk, omsorgsfuld og sej kvinde, som altid er der for alt og alle andre og nu er det på tide, at du lærer at vælge dig selv mere til, fordi det er lige præcis, når du gør det, at du vil opleve mere lethed, mere nydelse og mere mental frihed i din hverdag.

Og det er jo ikke kun dig, der har glæde af det. Det er alle omkring dig, din familie og dine omgivelser. Du løfter din livskvalitet og finder mere indre ro og mening med livet.

Dette univers er en kærlig invitation til dig, som ville elske at modtage en pakke til dig selv hver måned, fyldt med kærlighed og lækkerier og samtidig være en del af et fællesskab i mit energifelt og sammen med andre skønne kvinder

Kærlighed på flaske

Hver måned blander jeg et magisk olieblend til dig, som bliver leveret direkte i din postkasse. Olieblendet bliver lavet i en 5 ml flaske, som holder i ca. 4 uger.

Jeg bruger egne opskrifter og opskrifter fra Desiree Mangandogs magiske bog “Blends for emotional well-being Im Fabulous”.

Jeg blander olieblendet i en roller flaske, som er nem for dig at bruge. Det er blot at følge anvisninger og rulle olieblendet på kroppen. Det er LET og du vil mærke virkning med det samme.

Flasken er lige til at have i lommen, så du altid kan have den med på farten. Der følger også altid en 5 ml flaske med Wild Orange med i hver pakke.

Et kærligt budskab følger med

Du modtager et personligt kort sammen med olieblendet, hvor jeg beskriver de forskellige olier, der er i olieblendet, og hvordan og hvor på kroppen, du anvender det. 

På bagsiden af det personlige kort er der et kærligt budskab til dig, som vil være med til at støtte din personlige udvikling, styrke dit mindset og din selvkærlige tilgang til dig selv.

Der vil være et nyt kærligt budskab hver måned, som du kan bruge som fokus område sammen med olieblendet.

Olieblend i januar måned

“I Love Myself”

Denne blanding hjælper dig med at begynde at føle dig værdifuld og værdsat. Daglig anvendelse vil øge din selvtillid. Du vil også begynde at blive mere selvkærlig.

Dette inkluderer ordentlig hvile, tid til meditation, spise sundt, bevæge din krop, selvforkælelses aktiviteter, der viser at du elsker dig selv. Det er de små ting, der betyder noget.

Du gør muligvis ikke alle nævnte ting, men du begynder at gøre nogle af dem, når du bruger denne blanding.

5 ml flaske med “Wild orange” – The Oil of Abundance

 Den inviterer til kreativitet, spontanitet, glæde og kontakt til vores indre barn.

Wild orange løfter dit energiniveau og dit humør, den hjælper dig til at slippe alle de steder, hvor du har en overbevisning om, at der ikke er nok af alt det du har brug for.

Fantastisk måde at starte dagen på med et glas vand med 1-2 dråber Wild Orange i.

2 ml flaske med Lemon- Olie for Fokus

Den opløftende citrus aroma påvirker sindet og hjælper til at holde koncentration og have mental fokus.

Den KAN indtages og er fantastisk i et glas vand, men også skøn af dufte til. Jeg bruger den dagligt i min vandflaske og har den altid stående ved siden af min computer. 

Se oversigt over alle olieblends i 2021.

Et kærligt “Morgen Mindset Boost”

I Facebook gruppen vil du alle hverdage modtage en lille video kl. 7 om morgenen, med et mindset boost.

Din energi er meget letpåvirkelig om morgenen og derfor er det ekstra powerfuldt at være bevidst opmærksom om sine tanker om morgenen.

Dine tanker om morgenen har det med at sætte retningen for din dag, så jeg vil hjælpe dig med at skabe og vedligeholde et positivt mindset, som støtter og løfter dig og din energi fra morgenstunden.

Jeg er særligt sensitiv og kender på egen krop til de udfordringer, der er både som sensitivt barn og som voksen.

Jeg ved, hvor overvældende verden kan være, når alting opleves stærkere og dybere end hos mange andre.

Jeg fandt ro i mig selv, da jeg mødte de æteriske olier.

De æteriske olier er for mig min måde at skabe emotionel frihed på i mit indre.

Med olierne har jeg skabt et kærligt fundament af indre ro, tryghed og glæde.” 

Hvorfor blive medlem?

 

 

Kvalitet

Essentielle olier fra doTERRA er CPTG certificeret og kan derfor bruges terapeutisk.

Essentielle olier fra doTERRA er essensen af planter, fx. urter, frugter, træer eller blomster og derfor er de 100 % rene og naturlige.

De indeholder ingen syntetisk parfume eller kemi og de er ikke fortyndede.

De er et naturligt produkt til at berolige dit nervesystem og styrke dit mentale helbred.

Bekvemmelighed

Lad os være din genvej til at skabe og opretholde en selvkærlig livsstil med essentielle olier, ved at få leveret forsyninger helt automatisk og direkte i postkassen.

Så du aldrig løber tør og altid har en olie ved hånden.

Lad os være din genvej til et stærkt og positivt mindset med daglige morgen mindset boost, så du kan skabe nye positive tankestrømme i din hjerne og dermed begynde at tiltrække flere positive resultater og relationer ind i dit liv og øge din livskvalitet. 

Bedre immunforsvar

Vi kan ikke gå igennem livet uden at opleve udfordringer, men hvor godt vi kommer igennem dem afhænger af vores mentale robusthed. 

Med en øget mental robusthed vil du bedre kunne håndtere modgang, stress og udfordringer og du vil opleve mindre fysiske og psykiske ubalancer i livet generelt. 

 

STYRK DIT MENTALE HELBRED – MÅNED FOR MÅNED

MEDLEMSKABER

Modtag prøvepakken ved at vælge et medlemskab

Prøvepakke

1 x Olieblend i 5 ml flaske og 1 x 5 ml flaske med Wild Orange og 1 x 2 ml flaske med Lemon.

Personligt kort med beskrivelse af olier i blendet og vejledning ift. anvendelse.

 Kærligt budskab på bagsiden af kortet.

Du betaler kun 140 kr. inkl. fragt.

Hvis du ikke synes du har glæde af olieblendet og morgen mindset boostet i Facebookgruppen, kan du afmelde medlemskab inden 30 dage og det vil kun koste dig 140 kr. for prøvepakken.

Medlemskab

Du betaler kun 293 kr. hver måned.

Gratis levering med DAO på 2-4 hverdage.

Medlemskabet starter efter 30 dage.

Meld ud når som helst, måned til måned. 

Adgang til Lukket Facebook Gruppe, hvor du alle hverdage modtager et Morgen Mindset Boost.

Det er frivilligt, om du vil være en del af online fællesskabet.

Prøvepakke

1 x Olieblend i 5 ml flaske og 1 x 5 ml flaske med Wild Orange og 1 x 2 ml flaske med Lemon.

Personligt kort med beskrivelse af olier i blendet og vejledning ift. anvendelse.

 Kærligt budskab på bagsiden af kortet.

Du betaler kun 140 kr. inkl. fragt.

Hvis du ikke synes du har glæde af olieblendet og morgen mindset boostet i Facebookgruppen, kan du afmelde medlemskab inden 30 dage og det vil kun koste dig 140 kr. for prøvepakken.

Medlemskab

Du betaler kun 266 kr. hver måned.

Gratis levering med DAO på 2-4 hverdage.

Medlemskabet starter efter 30 dage.

Betal for en måned af gangen12 måneders binding

Adgang til Lukket Facebook Gruppe, hvor du alle hverdage modtager et Morgen Mindset Boost.

Det er frivilligt, om du vil være en del af online fællesskabet.

Selvkærlig Livsstil som mor og soloselvstændig

 Jeg hedder Louise og jeg er mindset coach og feng shui mentor.

Mit speciale er energiløft, som jeg gør ved at kombinere indre energiarbejde med ydre energiarbejde.

Jeg har nørdet med selvudvikling siden 2013, hvor min egen rejse tilbage til mig selv begyndte efter en skilsmisse.

Og jeg har selv gået vejen fra at føle mig fastlåst og fanget i et selvkritisk tankemønster til at finde vejen ud og få skruet ned for de indre kritiske stemmer og skruet op for tilliden til mig selv.

Gennem de sidste par år har jeg undersøgt markedet, for at finde produkter, som kunne støtte mig i min personlige udvikling og min selvkærlige tilgang til mig selv, fordi jeg har erfaret, at det sommetider kan føles som en vild følelsesmæssig rutsjebanetur, at være mor og soloselvstændig.

Jeg arbejder rigtig meget med den indre transformation gennem mindset coaching sessioner og håndgribelige hverdagsredskaber, men ligeså interessant synes jeg også det er at finde produkter, som kan støtte og sætte fart på den indre proces. Hvis du kender mig, så ved du jeg elsker fart 🙂

Jeg bruger feng shui redskaber, som er en genial vej til selvudvikling og manifestation. Feng shui handler om at styrke energien i sit hjem, ved at arbejde med bestemte ting og områder i sit hjem.

Jeg elsker, når ting er håndgribelige og nu har jeg fundet endnu et skønt produkt, som virkelig kan gøre ens personlige udvikling så meget lettere, sjovere og mere selvkærlig.

Derfor har jeg skabt dette univers, hvor du også som kvinde har mulighed for at skabe og opretholde en selvkærlig livsstil med essentielle olier og dermed styrke dit mentale helbred.

 

Vil du også gerne i gang med at skabe en selvkærlig livsstil og styrke

dit mentale helbred, men nogle ting du er i tvivl om……

Spørgsmål og svar

Skal jeg være medlem af doTERRA for at være med i dette medlemskab?

Nej det skal du ikke. Jeg har netop skabt dette medlemskab til alle kvinder, som ønsker at styrke deres mentale helbred og der er ingen krav om medlemskab hos doTERRA.

Jeg er oprettet som kunde hos doTERRA i et andet team, kan jeg være med?

Ja det kan du tro. Jeg har skabt dette medlemskab til dig, som gerne vil skabe og opretholde en selvkærlig livsstil med de essentielle olier. Jeg sender nemlig et olieblend til dig hver måned. På den måde undgår du at løbe tør og har altid et olieblend ved hånden. 

Jeg har ikke prøvet olierne, men jeg er nysgerrig?

Det kan jeg virkelig godt forstå og netop derfor har jeg lavet en prøvepakke, så du har mulighed for at prøve et olieblend og du kan være med som medlem i 30 dage for kun 140 kr. den første måned. Hvis det viser sig, ikke at være noget for dig, så melder du dig bare ud inden medlemskabet starter. Dette medlemskab er en unik mulighed for dig at lære de mange forskellige olier at kende, som indgår i doTERRAs sortiment.

Hvad sker der i Facebookgruppen?

I Facebookgruppen vil du alle hverdage modtage en lille video kl. 7 om morgenen, med et morgen mindset boost, som vil hjælpe dig med at skabe og vedligeholde et positivt mindset, som støtter og løfter dig og din energi fra morgenstunden.

Du har mulighed for at dele dine oplevelser med olierne inde i gruppen og også høre om andres oplevelser. Der vil være mulighed for at stille mig spørgsmål inde i gruppen. Min intention med gruppen er, at det bliver et motiverende, opløftende, lærerigt og inspirerende fællesskab.

Er jeg bundet til at være en del af facebook gruppen som medlem i SoulMind Circle?

Det er helt frivilligt, om du ønsker at være med i fællesskabet i Facebook gruppen. Det er blot et ekstra tilbud til dig som SoulMind Circle medlem.